Werkwijze

WERKWIJZE

Van idee tot uitvoering Mijn aanpak kent een aantal stappen, die ik hieronder uitleg. Persoonlijk contact staat tijdens het hele proces voorop.

  • Idee
  • Schets
  • Definitief tuinontwerp
  • Beplantingsplan
  • Uitvoering

 

Idee

Door goed te luisteren naar uw ideeën en wensen, door de woonsfeer te proeven en de mogelijkheden te inventariseren, komt er een eerste idee naar boven. Op basis van praktijkvoorbeelden kunt u uw wensen verduidelijken en verfijnen. Dit vormt de input voor een creatief en exclusief idee voor uw tuin.

 

Schets

Na twee tot drie weken stel ik u een globale schets van de inrichting van uw tuin voor. Ook ontvangt u een globale kostenraming voor de aanleg/renovatie van de tuin. Wees u bewust van de investering in uw tuin. Reken op een bedrag vanaf € 180,00/m2, afhankelijk van de huidige situatie.

 

Definitief tuinontwerp

Na de goedkeuring van de tuinschets maak ik het definitieve tuinontwerp. Dit krijgt u volledig in kleur gepresenteerd. Ook ontvangt u dan het definitieve kostenoverzicht.

 

Beplantingsplan

Als het tuinontwerp is goedgekeurd, maak ik desgewenst een beplantingsplan. Dit sluit uiteraard naadloos aan op het tuinontwerp, qua sfeer, beleving, kleur, hoogte en bloeitijd van de planten. Grondsoort en standplaats spelen bij de invulling een grote rol. U kunt het beplantingsplan aanvullen met een onderhoudsplan. De kosten van een beplantingsplan zijn afhankelijk van de grootte van uw tuin en uw wensen.

 

Uitvoering

Als u besluit voor ons ontwerp te kiezen, verzorg ik ook graag de aanleg/renovatie van uw tuin. Bij een fraai ontwerp hoort tenslotte een perfecte uitvoering! Ik beschik over een landelijk netwerk van vakbekwame hoveniers die uw tuin aanleggen. Het komt incidenteel voor dat een klant het ontwerp afkoopt, om de tuin zelf te kunnen aanleggen. Zo bent u in ieder gegarandeerd van een bijzonder, creatief ontwerp!

 

Op zoek naar een tuinarchitect of hovenier? Neem dan contact op met Peter van Dam of bel ons op: 06 535 222 50.